Gaziantep'te 22 yıl hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, araması bulunan şahsıların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.
Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ile Ruhsatsız Ateşli Silahlar ile Mermileri Satın Alma veya Taşımak" suçlarından araması bulunan şahıs yakalandı.
Hakkında 22 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.M. isimli şahıs, yürütülen planlama, takip ve çalışmalar sonucunda Şehitkâmil ilçesinde saklandığı adrese yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Gaziantep L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
Yetkililerden yapılan açıklamada, "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı olarak halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için her türlü suç ve suçlu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarımıza 7/24 aralıksız olarak devam edilecektir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, israilin Gazze’ye yönelik saldırılarının barıştan uzak, işgal ve soykırım politikalarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Konya’nın Meram ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobilde maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarını “barış isteyen herkese dönük soykırım” olarak nitelendirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 8 şüpheliyi yakaladı.