Güneydoğu Anadolu'da için kuvvetli rüzgar ve toz taşınımı uyarısı

Güneydoğu Anadolu'daki bazı illerde yarın kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile yer yer toz taşınımı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden itibaren Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Elazığ, ve Bingöl çevreleri ile Malatya'nın doğusunda güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve özellikle yağış anında kısa süreli fırtına beklendiğini açıkladı.
Açıklamada, vatandaşların, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Beşiktaş’ta usulsüz çakar kullanılan araca 155 bin 401 TL idari para cezası kesildi.
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, kentte toplu taşıma hizmetlerinin işleyişini yerinde gözlemlemek amacıyla halk otobüsüne binerek vatandaşlarla birlikte yolculuk yaptı.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde, “Şehri Nuh Sebzecilikle Gelişmeye Devam Ediyor” projesi kapsamında üreticilere fide dağıtımı yapıldı.