Hac kuraları bugün çekiliyor
Diyanet İşleri Başkanlığınca 2025 hac kuraları bugün çekiliyor.
Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, milyonlarca hacı adayının beklediği kuranın bugün10.30'da noter huzurunda gerçekleştirileceğini açıkladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün YouTube kanalından canlı olarak verilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye'deki temaslarında birlik ve bütünlüğün korunması ile halkın hak ettiği huzur ve refaha kavuşması yönündeki ortak iradenin bir kez daha teyit edildiğini bildirdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Kur’an Eğitim ve Öğretimi Kurulu toplantısında, 2026-2027 eğitim öğretim yılında Kur’an kurslarında yürütülecek yaygın din eğitimi faaliyetleri ele alındı.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, çocukları ve gençleri istismar, müstehcenlik, suç ve zararlı içeriklerden korumak için mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek "Ailemizi koruyacağız, çocuklarımızı koruyacağız, geleceğimizi koruyacağız" mesajını verdi.
Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, deprem bölgesinde bulunan 35 köy okulunda eğitim gören öğrencilere kırtasiye ve eğitim materyali desteği sağladı.