Hafriyat kamyonu devrildi: Bir yaralı

Muş’ta hafriyat yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada kamyon sürücüsü yaralandı.
Muş’ta hafriyat yüklü kamyon kaza yaptı. Kaza sonucu yola devrilen kamyon sürücüsü yaralandı.
Kaza, Kızılağaç kavşağı olarak bilinen mevkide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Enver Arslan yönetimindeki 16 RA 289 hafriyat yüklü kamyonetin orta refüje çarparak devrildi. Kazada hafif şekilde yaralanan kamyon sürücü Arslan, Muş Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonucu kamyondaki hafriyatın yola dökülmesi ile yol yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapatıldı.
Muş Belediyesi ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasından sonra hafriyatların yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Konya’nın Karapınar ilçesinde park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıkan tır, 25 ton samanla birlikte küle döndü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaymakamlar Kurası Töreni'nde yaptığı konuşmada, kaymakam adaylarına hitaben, "Bu iş dikkat ve rikkat ister. Samimiyet ve adanmışlık gerektirir. Bu işi dört duvar arasına hapsolup mesai saatleriyle sınırlı kalarak yerine getiremezsiniz." dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayımladığı 2025 ‘su yılı’ raporuna göre, Türkiye son yarım asrın en ciddi kuraklık dönemlerinden birini geçiriyor.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki ilk reaktörün gelecek yıl devreye alınmasının planlandığını söyledi.