Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerine çıkacak
Meteoroloji, hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiğini bildirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve yarın saat 18.00'e kadarki zaman dilimini kapsayan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor.
Kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın, genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Hazreti Hüseyin ve Kerbela şehitlerini rahmetle andı.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde HÜDA PAR Kurtalan Gençlik Kolları tarafından madde bağımlılığına karşı farkındalık etkinliği düzenlendi.
İran, NATO’nun ABD ve işgal rejimiyle saldırılara ortak olduğunu belirterek uluslararası hukuk ihlali vurgusu yaptı.
Aşura, Allah'ın Hazreti Musa'yı (aleyhisselam) ve kavmini Firavun'dan kurtardığı gündür. İslam öncesi dönemlerden beri saygı duyulan bir gündür. Müslümanlar bu günde oruç tutarlar. Bu gün, Allah Resulü'nün torunu İmam Hüseyin bin Ali'nin şehadetinin anma günüdür.