İslam tarihçisi Şulul vefat etti
Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İslam Tarihi alanında Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Prof. Dr. Kasım Şulul vefat etti.
Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İslam Tarihi Ve Sanatları Bölümünde Öğretim görevlisi olan Prof. Dr Kasım Şulul tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şulul İslâm Tarihi Ve Sanatları Bölüm Başkanlığı, İlahiyat Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlahiyat Fakültesi Kurulu Üyeliği yapmıştı.
Şulul’un cenazesi öğle namazının ardından Hz. Ayşe Camii'nde kılınacak namazın ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığına defnedilecek.
Taziye, Kaysı Taziye Evi'nde kabul edilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'da yapımı tamamlanma aşamasına gelen sosyal hizmet kampüsünde incelemelerde bulundu. Göktaş, huzurevi, engelsiz yaşam merkezi ve çocuk yaşam merkezlerini aynı kampüste buluşturan yeni sosyal hizmet modelinin ilk kez Diyarbakır'da hayata geçirileceğini belirtti.
Antalya'nın Kepez ilçesinde bir seramik firmasını karşılıksız çek kullanarak 1 milyon 225 bin lira dolandıran 4 şüpheli tutuklandı.
Hac ibadetini yerine getiren Abdulhakim Övet, hac yolculuğunda yaşadığı manevi duyguları ve izlenimlerini dile getirerek, "Hac, hem maddi hem de manevi bir arınmadır." dedi.
Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt başkanlığında düzenlenen toplantıda, Cizre'deki okul ve kurum müdürleri bir araya gelerek 2025-2026 eğitim öğretim yılı çalışmaları değerlendirdi.