İstanbul Bağcılar’da 200 milyon liralık sahte parfüm operasyonu
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bağcılar ilçesinde düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 200 milyon TL olan 195 bin 406 adet çeşitli markalara ait parfüm ele geçirildi.
2 adrese düzenlenen operasyonda ayrıca 400 litre esans, bin 700 litre boş şişe, bir parfüm dolum makinesi, bir kapak makinesi ile çeşitli miktarlarda dolum, üretim ve ambalaj malzemesi ele geçirildi.
Operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlemlere başlandığı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Yeşilay Bingöl Şube Başkanlığını ziyaret ederek bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, TEKNOFEST'in Malatya'da düzenlenen yarışmalarında misafirlere binin üzerinde hediye paketiyle yarım ton kuru kayısı ikram edeceklerini belirtti.
Bingöl Umut Kervan Derneği, 2026-2027 yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere, hayırseverlerin desteğiyle kırtasiye yardımında bulundu.