İstanbul’da bin 71 kiralık sosyal konut için kura ekimde yapılacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ ile hayata geçirilen Kiralık Sosyal Konut Projesi’nde başvuru sürecinin tamamlandığını, şartları sağlayan vatandaşlar arasından bin 71 konutun hak sahiplerinin ekim ayında yapılacak kurayla belirleneceğini açıkladı.
Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TOKİ ile yürütülen Kiralık Sosyal Konut Projesi'nde ilk aşamanın tamamlandığını belirtti.
Kurum "Başvuruları topladık, şimdi inceleme süreci başlıyor." ifadelerini kullandı.
Başvuruların ardından şartları sağlayan vatandaşlar arasından bin 71 konutun hak sahiplerinin belirleneceğini açıklayan Kurum, kura çekiminin ekim ayında yapılacağını bildirdi.
Kurum, ilk anahtarların da kura sürecinin ardından teslim edileceğini belirterek, "Koşulları sağlayan vatandaşlarımız arasından 1071 konutun sahiplerini Ekim ayında kurayla belirleyeceğiz ve ilk anahtarlarımızı teslim edeceğiz." dedi.
Kurum, paylaşımını "Yuvalarımız İstanbulluları bekliyor." ifadeleriyle tamamladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman merkezde tır ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk 6 kişi yaralandı.
İstanbul'da sermaye piyasası işlemlerine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Son tutuklamalarla birlikte tutuklu sayısı 51'e ulaştı.
Afyonkarahisar-İzmir kara yolunda tır ile 3 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.