İstanbul ve Kocaeli için sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'nde yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış beklendiğini belirtti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'nde yarın sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış beklendiğinden dikkatli olunması uyarısında bulundu.
Meteorolojiden yapılan açıklamada Marmara'nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli çevrelerinde ve İstanbul'da kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada, "Terörsüz Türkiye, Türk’ün de Kürt’ün de, her inanç ve kimliğin kardeşçe yaşadığı bir vatan demektir. Bu çerçevede Terörsüz Türkiye, sadece bir güvenlik projesi değil; huzur, kalkınma ve kardeşliğimizi büyütme projesidir." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aliya İzzetbegoviç’in vefatının 22'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Terörsüz Türkiye' sürecine 'sabotaj' düzenleyerek terör propagandası yapanların, millet hayatımıza ve kardeşlik mayamıza tasallutunu reddediyoruz ve bu gayrı meşru yaklaşımlarla mücadelemizi sürdürüyoruz." dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK SAGE tarafından geliştirilen Bozdoğan ve Gökdoğan isimli yerli ve milli hava-hava füzelerinin zorlu test atışlarını başarıyla tamamladığını açıkladı.