İzmir açıklarında 19 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bottaki 19 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
Urla ilçesi açıklarında, içerisinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu fiber karinalı lastik botun motor arızası nedeniyle sürüklendiği ve yardım talebinde bulunulduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Botu görevlendirildi.
Ekipler, fiber karinalı lastik bot içerisindeki, aralarında 1 çocuğun da bulunduğu 18 düzensiz göçmeni kurtardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Orman Genel Müdürlüğü, Antalya'nın Aksu ve Kumluca ile Mersin'in Bozyazı ilçelerindeki yangınların enerjisinin düşürüldüğünü, Adana'nın Kozan ilçesindeki yangına ise müdahalenin sürdüğünü bildirdi.
İstanbul’un Bağcılar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki taksiye çarptıktan sonra takla attı. Kazanın ardından otomobil sürücüsünün olay yerinden kaçtığı öğrenildi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Ankara'da bir araya geldi.