Jandarmada atama ve terfiler belli oldu

Jandarma Genel Komutanlığı, 2022 yılı atama ve terfileri Resmi Gazete'de yayımlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, 2 tümgeneral korgeneralliğe, 16 tuğgeneral tümgeneralliğe, 14 albay ise tuğgeneralliğe terfi etti.
10'u general olmak üzere 37 il jandarma komutanının görev yerleri değişirken, 11 general ve 14 albay emekliliğe sevk edildi.
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ise görevine devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.