Kahramanmaraş'ta orman yangını

Kahramanmaraş'ta çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
ölgeye sevk edilen ekiplerin söndürme çalışmalarına, havadan da 5 helikopter ile destek veriliyor.
Onikişubat ilçesi Ayşepınarı Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda, yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.
Ekipler; 5 arazöz, 4 tanker, 2 ilk müdahale aracı ve 4 iş makinesiyle alevlere müdahale ediyor.
Ayrıca, havadan da 5 helikopter yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından araması bulunan şahısları yakalamaya yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda bir kişi yakalandı.
Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde bugün yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise doğuda mevsim normallerinin 4-6 derece, iç ve batı kesimlerde 2-4 derece üzerinde seyredecek.
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
HAMAS'ın Ağustos'un ilk haftası için belirlediği "Küresel Direniş Günü" çağrısına icabet eden Peygamber Sevdalıları Vakfı, düzenlediği basın açıklamasında yetkili makamlara "Artık zalime dur demenin vakti gelmedi mi?" sorusunu yöneltti.