Kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü araçta sıkıştı
 
                         
                        Şanlıurfa'da bir otomobilin kontrolden çıkıp kaldırıma çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü yaralandı.
Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde bir otomobilin kontrolden çıkıp kaldırıma çarpması sonucu meydan gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü yaralanırken, otomobil ise hurdaya döndü.
Kaza, Sırrın Çevre Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Özgür yönetimindeki 63 ZE 858 plakalı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobilin içinde sıkışan sürücü Özgür, çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen itfaiye ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Kaza yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Özgür, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Özgür'ün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Hüseyin Sayhar - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merz ile düzenledikleri ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Almanya, Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük ticaret ortağı. 50 milyar dolara ulaşan ticaret hacmimizi yakın vadede 60 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.
Eski tip sürücü belgelerinin yenilenmesi için verilen süre yarın sona eriyor. Konya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, sürücüleri mağduriyet yaşamamaları için uyardı.
2025 yılı tarımsal örgüt değerlendirmesinde Konya, 141 örgüt arasından 18 tarımsal örgütle Türkiye birincisi oldu.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Komisyon, örgütün kendisini tasfiye ettiği, ülkemizin güvenlik birimleri tarafından tespit ve tescil edildikten sonra gerçekleştirilmek üzere atılacak olan adımları belirleyen bir çerçeveyi Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'na sunacaktır.” dedi.