Kamuran Yüksek gözaltına alındı

DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek Şırnak’ın idil ilçesinde gözaltına alındı.
DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, İdil ilçesi girişinde gözaltına alındı.
DBP Eş Genel Başkanı Yüksek ile DTK Eş Başkanı Leyla Güven ve bazı HDP'li Milletvekilleri Şırnak'a araçlarıyla gitmek istedikleri sırada İdil girişinde durduruldukları yapılan kimlik sorgusunun ardından Yüksek'in gözaltına alındığı öğrenildi.
Yüksek, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Murat Günaydın'ın X'teki "Ben Eczacıyım ve mesleğim de alemlerin Rabbi olan Allah içindir." paylaşımı 10 milyon kez görüntülenirken binlerce kişi benzer paylaşımlarla akıma katılarak destek verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.