Kayseri’de 15 yıl hapis cezasıyla aranan şahsın evinde uyuşturucu ele geçirildi
Kayseri’nin Develi ilçesinde hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan L.G.’nin ikametinde yapılan aramada 23 kök kenevir, 695 gram kubar esrar ve 19,72 gram kenevir tohumu ele geçirildi.
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında L.G.’nin ikametinde adli arama gerçekleştirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Develi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin katıldığı aramada uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
L.G’nin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Dülük Tüneli inşaatında meydana gelen iş kazasında bir işçinin hayatını kaybettiğini, bir işçinin ise kendi imkanlarıyla tünelden çıktığını açıkladı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çin Halk Cumhuriyeti Bilim ve Teknoloji Bakanı Yin Hejun ile gerçekleştirdiği görüşmede iki ülke arasındaki bilim, teknoloji ve inovasyon iş birliklerini değerlendirdiklerini bildirdi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, yürütülen soruşturmada naaşın kimyasal maddeler kullanılarak tamamen ortadan kaldırılmış olma ihtimalinin değerlendirildiğini açıkladı.
Batman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralanırken otomobilde maddi hasar oluştu.