Kayseri merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı
Kayseri merkezli olmak üzere 15 ilde başlatılan ve 41 kişi hakkında gözaltı kararı alınan FETÖ operasyonuna sabahın erken saatlerinde başlandı.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü tarafından haklarında yakalama kararı bulunan FETÖ üyeleri için yer tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı.
Firari durumdaki FETÖ üyelerinin yakalanması için bu sabah erken saatlerde Kayseri merkezli olmak üzere, Nevşehir, Konya, Aksaray, Sivas, Niğde, Karaman, İstanbul, Ankara, Trabzon, Kocaeli, Hakkari, Batman, Mersin ve Kahramanmaraş illerinde soruşturmalar kapsamında haklarında yakalanma kararı bulunan toplam 41 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Haklarında gözaltı kararı alınan 41 kişinin de Kayseri'de ikamet ettikleri belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin Aile Platformu Başkanı Said Yılmaz, cinsel sapkın grupların bütün taarruzunu sosyal ve dijital ortamlarda gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, cinsel sapkınlıkların dijital mecraların yanı sıra sinema, moda, sanat ve spor gibi alanlarda da yer aldığını belirtti.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.