Kocaeli’de 24 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlüyü yakaladı.
“Kasten öldürme”, “kasten yaralama” ve “hükümlü veya tutuklunun kaçması” suçlarından toplam 24 yıl 2 ay 27 gün hapis cezası ile aranan Ö.A. isimli şahıs, 19 Ekim tarihinde düzenlenen operasyonla yakalandı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, 20 Ekim günü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul Sultanbeyli İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kursunda eğitim gören Ukraynalı İsmail ile Mısırlı Musa, hafızlıklarını tamamladı.
İzmir’in Menderes ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, 11 düzensiz göçmen ile beraberlerinde bulunan 14 çocuk yakalandı.
Şanlıurfa'nın geleneksel lezzetlerinden koruk suyu, “Asma Ekşisi” adıyla Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenerek marka haline geldi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, Türkiye genelinde yaklaşık 250 bin resmi hafız bulunduğunu belirterek, “Kur’an’a hizmet, inancımıza hizmettir. Bu, insanlığın huzuru için gönderilmiş son ilahi kitaba hizmettir.” dedi.