Komşusunu pompalı tüfekle öldürdü

Hatay'ın komşusu tarafından pompalı tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde komşusu tarafından pompalı tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi 519. Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki M.A, bilinmeyen bir nedenden dolayı komşusu Mehmet Yılmaz'a (38) sokakta pompalı tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, Yılmaz ile o sırada yoldan geçen kadına isabet etti.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yılmaz'ın öldüğünü belirlerken, vücudunun çeşitli yerlerinde saçma isabet eden kadının ise ambulansla İskenderun Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Saldırganın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın konuşması uzadığı için toplantıdan ayrıldı' iddiası doğru değildir." açıklamasını yaptı.
Ankara'da, Anıt Caddesi'nde düzenlenecek etkinlik ile ilgili olarak saat 14.00'ten itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, "Suriye'ye yönelik yaptırımların önemli bir bölümünün daha kaldırılmış olması olumlu bir gelişmedir." dedi.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Leman dergisinin aşağılık hakaretine ve buna sahip çıkan bazı TV kanallarına tepki göstererek, "Buradan yayıncılarımızı uyarıyoruz: RTÜK olarak bu yayınları sadece izlemekle kalmıyor, her birini titizlikle inceliyoruz. Kimsenin bu ülkenin inancına ve değerlerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz." dedi.