Korucu başı 3 çocuğa cinsel istismardan tutuklandı
Elazığ'ın Palu ilçesinde korucu başı olarak görev yapan bir kişi, 3 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Palu'nun Gökdere ( Erdürek) köyünde güvenlik korucusu olan ve aynı zamanda korucu başı olan R.D, 3 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, S.D ( 14) adındaki bir çocuğun ailesi, çocuklarının korucu başı R. D tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla Palu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
İddiaları araştıran savcılık S.D ile birlikte Ş.Y (14) ve D.G (16) adındaki özürlü çocukların da R.D tarafından cinsel istismara uğradıkları sonucuna vardı.
Bunun üzerine korucu başı R.D, jandarma tarafından gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen R.D, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Projede en fazla konut, Konya'nın merkez ilçeleri olan Meram, Karatay ve Selçuklu'da inşa edilecek. Bu üç ilçede toplamda 9 bin 370 konut yapılması planlanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimizin ödediği bedellerin boşa gitmediği; sadece sınırlarımız içinde değil, sınırlarımızın ötesinde de barışın, güvenliğin, huzurun ve kardeşliğin egemen olduğu yeni bir dönemi mutlaka başlatacağız. Önce terörsüz Türkiye, sonra terörsüz bölge menziline inşallah varacağız." dedi.
Konya’da Meram, Karatay ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler, son bir ay içinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sındırgı depreminin ardından 607’si konut, 93’ü iş yeri olmak üzere toplam 760 bağımsız bölümün hasarlı olduğunu tespit ettiklerini bildirdi.