Leyla'yı arama çalışmaları devam ediyor

4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları bugünde devam etti.
13 gün önce kaybolan Leyla Aydemir'i arama çalışmalarına bugünde devam edildi.
Bayramın birinci günü, Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyüne ailesiyle giden ve burada kaybolan Leyla Aydemir'i arama çalışmalarına bugünde devam edildi.
Kent merkezinde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin kızları 4 yaşındaki Leyla'dan 13 gündür haber alınamıyor.
Sabah saatlerinde başlayan arama çalışmalarına, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünden alanında uzman 11 kişiden oluşan özel ekip, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığının gönderdiği 10 kişilik arama kurtarma ekibi, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri "Mavi" ile "Modül"ün yanı sıra güvenlik korucuları katıldı.
Küçük Leyla'nın bulunması amacıyla arama çalışmalarını köy ve çevresinde artıran ekipler, dere yatakları, araziler ve metruk yerlerde herhangi bir bulguya henüz ulaşamadı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
FETÖ'nün 9 yıl önceki darbe girişimi sırasında okunarak Müslümanlara büyük moral kaynağı olan selalar, saat 00.13 itibarıyla Türkiye genelindeki 90 bin camide aynı anda yeniden okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Programı’nda yaptığı konuşmada, “FETÖ ile mücadelemiz hız kesmeden, aynı kararlılıkla devam edecek. Burada toprağa düşen kahramanların kanını asla yerde bırakmayacağız. Devletine ihanet edenler, milletine kurşun sıkanlar, ruhunu 1 dolara satan alçaklar bunun bedelini mutlaka ödeyecekler.” dedi.
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıl dönümünde Atatürk Parkı’nda düzenlenen anma programında; Kur'an tilaveti, sergi açılışı, ödül töreni ve mehteran gösterisi gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen yurt dışındaki üniversiteleri tanımama ve bu okullardan mezun olanlara denklik vermeme uygulaması kapsamında 41 üniversitenin kara listede bulunduğunu duyurdu.