Malatya’da asayiş uygulaması gerçekleştirildi
Malatya kent genelinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde, silah ve kesici alet ele geçirilirken, bir motosiklet trafikten men edildi, 6 motosiklet sürücüsüne ise cezai işlem uygulandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.
Yapılan çalışmalarda, 3 gram metamfetamin, 2 adet tüfek ile 2 adet kesici aletin ele geçirildiği, Saray Mahallesi'nde bir iş yerinde bulunan sigaramatikin muhafaza altına alındığı ve işletmeci hakkında tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu.
Turgut Temelli Caddesi'nde bir motosiklete abart egzoz ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı, Üçbağlar Mahallesi'nde bir motosiklete plakasız ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı, dur ikazına uymayarak kaçan motosikletin yakalandığı sürücüye kask takmamaktan işlem yapılırken, sürücünün ehliyetsiz ve kasksız olan bir motosikletin işlemlerin ardından trafikten men edildiği belirtildi.
Turgut Temelli Caddesi'nde yapılan uygulamada, 22 araç ve 34 motosikletin incelendiği, 49 GBT’nin yapıldığı, bir motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu motosiklet kullanmaktan, bir motosiklete ise plakasız, yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu kullanmaktan trafik yönünden işlem yapıldığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Manisa'da yaralanan 11 öğrenciden 3'ünün yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü, 1 öğrencinin taburcu edildiğini, diğer 7 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da 11 öğrencinin yaralandığı olayın ilgili birimler tarafından titizlikle soruşturulduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.
Fon soruşturması kapsamında Hedef Yatırım Bankası'nın İsviçre merkezli finans kuruluşu Swissquote Bank'a gerçekleştirmek istediği yaklaşık 2 milyar liralık işlem, karşılığında gösterilen 40,9 milyon doların hesaba henüz geçmediğinin belirlenmesi üzerine Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından durduruldu.