Malatya’da asayiş uygulaması gerçekleştirildi
Malatya kent genelinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu madde, silah ve kesici alet ele geçirilirken, bir motosiklet trafikten men edildi, 6 motosiklet sürücüsüne ise cezai işlem uygulandı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.
Yapılan çalışmalarda, 3 gram metamfetamin, 2 adet tüfek ile 2 adet kesici aletin ele geçirildiği, Saray Mahallesi'nde bir iş yerinde bulunan sigaramatikin muhafaza altına alındığı ve işletmeci hakkında tahkikata başlandığı açıklamasında bulunuldu.
Turgut Temelli Caddesi'nde bir motosiklete abart egzoz ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı, Üçbağlar Mahallesi'nde bir motosiklete plakasız ve ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldığı, dur ikazına uymayarak kaçan motosikletin yakalandığı sürücüye kask takmamaktan işlem yapılırken, sürücünün ehliyetsiz ve kasksız olan bir motosikletin işlemlerin ardından trafikten men edildiği belirtildi.
Turgut Temelli Caddesi'nde yapılan uygulamada, 22 araç ve 34 motosikletin incelendiği, 49 GBT’nin yapıldığı, bir motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu motosiklet kullanmaktan, bir motosiklete ise plakasız, yetersiz ehliyet ve abartı egzozlu kullanmaktan trafik yönünden işlem yapıldığı açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Katar, işgalci rejim ile Somaliland bölgesi arasında karşılıklı tanıma yönünde yapılan açıklamayı kesin bir dille reddetti.
İşgal basınına yansıyan bir rapora göre, Türkiye'nin Suriye'de attığı yeni askeri adımlar, siyonist rejimin hava saldırıları için kullandığı alanı daraltabilir. Radar konuşlandırmalarının bölgesel etkiler doğurabileceği belirtiliyor.
Ağustos ayı, Türkiye'de güvenlik ve sosyal politikaları öne çıkaran iç gelişmeler ile Filistin'de şiddetlenen insani dram ve bölgesel-diplomatik hareketliliğin iç içe geçtiği bir dönem oldu.
Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali el-Haddad'ı taşıyan uçağın kara kutu incelemesini Almanya teknik yetersizlik gerekçesiyle kabul etmedi. Türkiye ve Libya, sürecin tarafsız bir ülkede yürütülmesi konusunda İngiltere üzerinde uzlaştı.