Malatya’da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı

Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili açıklamada bulundu.
Yapılan açıklamada; 665 yeşil reçeteye tabi hap, 40 gram esrar, 3 ruhsatsız tabanca ve 3 ruhsatsız pompalı tüfeğin ele geçirildiği belirtildi.
Konuyla ilgili C.K ile A.L isimli şahısların yakalanarak adli mercilere sevk edildiği açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Programı’nda yaptığı konuşmada, “FETÖ ile mücadelemiz hız kesmeden, aynı kararlılıkla devam edecek. Burada toprağa düşen kahramanların kanını asla yerde bırakmayacağız. Devletine ihanet edenler, milletine kurşun sıkanlar, ruhunu 1 dolara satan alçaklar bunun bedelini mutlaka ödeyecekler.” dedi.
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıl dönümünde Atatürk Parkı’nda düzenlenen anma programında; Kur'an tilaveti, sergi açılışı, ödül töreni ve mehteran gösterisi gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen yurt dışındaki üniversiteleri tanımama ve bu okullardan mezun olanlara denklik vermeme uygulaması kapsamında 41 üniversitenin kara listede bulunduğunu duyurdu.
Dışişleri Bakanlığı, işgalci rejimin Suriye'nin güneyine yönelik saldırıları kınayarak "bu saldırıların derhal sonlandırılması gerektiğini vurguluyoruz" dedi.