Malatya'da 15 Temmuz Şehitleri için tüm camilerde dualar yükseldi

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde Malatya'da şehit olanlar için tüm camilerde Mevlid-i Şerif ve Hatmi Şerif duası okundu.
15 Temmuz hain darbe girişiminin 9'uncu yıl dönümü münasebetiyle Malatyalı Fuat Bozkurt, Zekeriya Bitmez ve Engin Tilbeç için Vali Seddar Yavuz ile il protokolünün katılımıyla Kernek Karagözlüler Camii'inde program düzenlendi.
Program, merkezi sistem ile kentteki tüm camilerde aynı anda icra edildi.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Mevlid-i Şerif'in okunmasıyla devam etti.
Programın ardından cami bahçesinde halka şeker ikramında bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan şahıs yakalandı.
Sanayi, inşaat ve ticaret-hizmet sektörlerinde ücretli çalışan sayısı, Mayıs 2025 itibarıyla geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,2 artarak 15 milyon 883 bin 683 kişiye ulaştı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana, Gaziantep, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş merkezli 10 ilde düzenlenen jandarma operasyonlarında 5 organize suç örgütüne darbe vurulduğunu açıkladı. 74 şüpheli yakalandı, 38'i tutuklandı.
Şanlıurfa’da bir apartmanın giriş katında çıkan yangında 1’i çocuk 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.