Mardin’de iki araç çarpıştı: 3 yaralı
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Turgut Özal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 GKT 171 plakalı hafif ticari araç ile plakası belirlenemeyen otomobil Erdemler Kavşağı’nda çarpıştı. Kazada, T.Ç. (51), S.Ç. (45) ve H.K. (24) yaralandı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı İlk müdahalenin ardından yaralılar, Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, israilin Gazze’ye yönelik saldırılarının barıştan uzak, işgal ve soykırım politikalarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Konya’nın Meram ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobilde maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarını “barış isteyen herkese dönük soykırım” olarak nitelendirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 8 şüpheliyi yakaladı.