Meyve bahçesinde çıkan yangında yüzlerce ağaç kül oldu

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesinde bir meyve bahçesinde çıkan yangın, yüzlerce meyve ağacının yanarak küle dönmesine neden oldu.
Kömür beldesine bağlı Karşıyaka (Omeran) Mahallesi'nde bulunan meyve bahçesinde, henüz bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın nedeniyle, içerisinde yüzlerce meyve ağacının da bulunduğu 150 dönümlük alan yanarak küle döndü.
İçerisinde nar, ceviz, incir, dut ve daha birçok çeşit meyve ağacının yandığını gören vatandaşların yardımı ve belde belediyesine ait itfaiye araçlarıyla söndürülen yangının daha geniş alana yayılması önlendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.
Saraçhane'deki CHP mitinginde "Şeriat isteyenler, bir bir asılacaksınız" diyen kişinin 18 yaşından küçük bir genç olduğu ortaya çıktı.
Erzurum Köprüköy'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Leman dergisinde Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli karikatürün yayımlanmasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.