Muş'ta üzerine ağaç düşen 2 kişi öldü
Muş'ta fırtına nedeniyle üzerlerine ağaç düşen bir öğrenci ile bir kadın hayatını kaybetti, 4 öğrenci yaralandı.
Muş’ta bir okul bahçesinde sıra bekleyen öğrenciler ile ve Kepenek köyünde bir kadının üzerine şiddetli rüzgardan dolayı ağaç düştü. Her iki olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 öğrenci yaralandı.
Muş’ta şiddetli esen rüzgar hayatı olumsuz etkilerken bir okul bahçesinde sıra bekleyen öğrencilerin üzerine ağaç düştü. Olayda bir öğrenci hayatını kaybederken biri öğretmen 4 kişi de yaralandı.
Olay, merkeze 13 kilometre uzaklıktaki 800 nüfuslu ve 100 haneli Tekyol Köyünde meydana geldi. 12 öğretmenin görev yaptığı, 250 öğrencisi bulunan Tekyol İlk/Orta Okulu'nun bahçesindeki ağaç şiddetli rüzgâr nedeniyle öğrenciler ve bir öğretmenin üzerine devrildi. Ağacın altında kalan ortaokul öğrencisi Eren Özkan yaşamını yitirirken, 3 öğrenci ve bir öğretmende yaralandı.
Hastane’ye kaldırılan 4 yaralıda tedavi altına alındı.
Muş Valisi Aziz Yıldırım, okulun bahçesindeki ağacının şiddetli rüzgâr nedeniyle devrilmesi sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti. Muş Devlet Hastanesi’ne geçerek, yaralılar hakkında hastane yetkilerinden bilgi alan Valim Yıldırım, hayatını kaybeden öğrencinin ailesine başsağlığı dilerken, yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bir diğer olay ise Kepenek köyünde yaşandı. Fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında kalan Remziye Akıntı, hayatını kaybetti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aralık ayı, Gazze'de sembol isim Ebu Ubeyde'nin şehadetiyle sarsıldı. Türkiye'de HÜDA PAR, Kürt meselesine çözüm için "Malazgirt Ruhu"na dayalı bir rapor sunarken Suriye, yaptırımların kalkmasıyla yeni bir döneme girdi. İşgalci siyonistlerin Somaliland'ı tanıması, Libya askeri uçağının Türkiye'de düşmesi, Endonezya'daki doğal afetler, ayın diğer öne çıkan gündemleri oldu.
İstanbul’da yeni yılın ilk sabahı düzenlenecek Gazze yürüyüşü öncesinde Galata Kulesi’ne Filistin kefiyesi asıldı.
Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA), işgalci rejim saldırılarında şehit olan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ve komutanları için taziye mesajı yayımladı. Açıklamada, verilen mücadelenin yalnızca bir toprak davası olmadığı, ümmetin izzeti, ilk kıble Mescid-i Aksa’yı koruma davası olduğu kaydedildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin enerji filosuna kattığı ikiz sondaj gemilerinin isimlerini açıkladı.