Öğrencilerden fidan dikimi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde öğrenciler, "Her Öğrencinin Dikili Ağacı Olsun" projesi kapsamında fidan diktiler.
Mardin'de Nusaybin Belediyesi, Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nusaybin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün iş birliğiyle yürütülen "Her Öğrencinin Dikili Ağacı Olsun" projesi kapsamında fidan dikimine başlandı.
Proje kapsamında ilk fidanlar; Atatürk Ticaret ve Meslek Anadolu Lisesi, Emire Gözü Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine dikildi.
Nusaybin'de 5 bin fidan dikmeyi planladıklarını belirten Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, hem öğrencilere doğayı sevdirdiklerini hem de ilçenin yeşillenmesine öncülük ettiklerini söyledi. Çetin, proje kapsamında kendilerine destek verenlere teşekkür etti.
Nusaybin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Doğan ise proje kapsamında yeteri derecede fidan temin ettiklerini ifade etti.
Proje kapsamında, fidan dikimlerinin devam edeceği bildirildi. (Cihat Şayık - İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
TBMM Genel Kurulu’nda söz alan HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Hazreti Peygamber'i hedef alan ‘Leman’ isimli derginin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Bugün bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında yer alan, 'Doğalgaz dünyada yüzde 32 düştü, Türkiye’de yüzde 117 arttı' başlıklı haber ve paylaşımlar, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik dezenformasyon içermektedir." açıklamasını yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Yangınlar sonucunda toplam 53 hektarlık alan zarar gördü. Bu da yangın başına ortalama 2 hektardan daha az bir alanın yandığını gösteriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aile kurumunu korumanın, aile değerlerini tüm yönleriyle muhafaza ederek gelecek nesillere güçlü bir miras bırakmanın kendilerinin en temel vazifesi olduğunu vurguladı.