Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü 3 yaralı
Şanlıurfa-Viransehir Karayolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza Şanlıurfa-Viranşehir Karayolu'nun Çamlıdere mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Yasin Başak'ın kullandığı 63 DR 816 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
Sürücü Yasin Başak ve eşi Hatice Başak (38) ile isimleri öğrenilemeyen 2 çocuğu yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hatice Başak yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Ailenin yaralı 3 ferdinin de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (Sabri Acet-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Parlamenter Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, "Orta Doğu’daki gerilimlerin temelinde Filistin meselesi yatmaktadır. İşgal bitmeden, israilin sürekli artan toprak gasbı bitmeden maalesef bölgemizde kalıcı barış sağlanamaz." dedi.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, Yalova'da bir Kur'an kursuna yönelik operasyonun ardından devlet korumasına alınan çocukların darbedildiği ve kötü muamele gördüğü iddialarının ivedilikle açıklığa kavuşturulması çağrısında bulundu.
Şanlıurfa'da Mustazaflar Cemiyeti tarafından düzenlenen "Çağımızın Kerbela’sı Gazze" programında, Kerbela hadisesi ile Gazze'de yaşananlar ele alındı. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, konferans ve tiyatro gösterisinin yer aldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Gaziantep Küçük Sanayi Geliştirme Teşkilatı'nda (KÜSGET) oto lastikçiliği yapan Mehmet Tatar, mevsimine uygun lastik kullanımının hayati önem taşıdığını belirterek, uzun yol öncesinde lastik ve araç kontrollerinin mutlaka yapılması gerektiğini kaydetti.