Otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 84 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Viranşehir-Mardin E-90 Karayolu üzerinde bulunan Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre; Mardin istikametine gitmekte olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Rasime Özkan'a (84) çarptı.
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Özkan, kaza yerine çağrılan ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaşlı kadın, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. (Sabri Acet-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.