Otomobilin çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 84 yaşındaki kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Viranşehir-Mardin E-90 Karayolu üzerinde bulunan Bahçelievler İmam Hatip Ortaokulu yakınlarında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre; Mardin istikametine gitmekte olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Rasime Özkan'a (84) çarptı.
Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Özkan, kaza yerine çağrılan ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaşlı kadın, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. (Sabri Acet-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, merkez Simani Mahallesi Muhtarı Tahsin Çeçen’in daveti üzerine, mahallede yıllardır devam eden giriş-çıkış sorununu sahada değerlendirmek üzere incelemelerde bulundu.
2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, hafta sonu da çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya ile doğalgaz ve nükleer sektörlerindeki enerji ortaklığının karşılıklı güven ve uzun vadeli beklentiler temelinde geliştiğini açıkladı. Bayraktar, Pakistan'la da enerji iş birliğini derinleştirdiklerini kaydetti.
Milli Savunma Bakanlığı, 4-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen görev ve faaliyetleri kapsamında 4 PKK’lının teslim olduğunu bildirdi.