Polisleri taşıyan araç devrildi: 13 yaralı
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, polisleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 3'ü ağır 13 polis yaralandı.
Polisleri taşıyan araç, Adilcevaz-Erciş Karayolu'nda devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 3'ü ağır 13 polis yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, yapacağı mitingin güvenliğini sağlamak için Erzurum'a giden, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polisleri taşıyan araç, Bitlis'e dönerken Adilcevaz-Erciş Karayolu'nda kaza yaptı.
Meydana gelen kazada, 3'ü ağır 13 polis yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumları ağır olan 3 polis, burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Bitlis Tatvan Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bakan Vedat Işıkhan, en düşük emekli aylığına yapılacak zam oranının 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon verileriyle netleşeceğini duyurdu.
Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve MEB personelinin yeşil pasaport başvurularını dijital ortama taşıdı. Yeni sistemle birlikte fiziki evrakla yürütülen başvuru süreci tamamen sona erdi.
Bugün itibarıyla restoran ve kafelerde "şeffaf menü" uygulaması başladı. Yiyeceklerin kalori, besin değeri ve içerik bilgileri artık menülerde, dijital ekranlarda veya QR kodlarla zorunlu olarak yer alacak.
Kişisel Verileri Koruma Kurulu, trafik kazalarının ardından mağdurlara "tazminat alabilecekleri" vaadiyle ulaşan kişi ve şirketlere yönelik yeni yaptırımlar getirdi. Kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullananlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak.