Polisleri taşıyan araç devrildi: 13 yaralı
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, polisleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 3'ü ağır 13 polis yaralandı.
Polisleri taşıyan araç, Adilcevaz-Erciş Karayolu'nda devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 3'ü ağır 13 polis yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, yapacağı mitingin güvenliğini sağlamak için Erzurum'a giden, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan polisleri taşıyan araç, Bitlis'e dönerken Adilcevaz-Erciş Karayolu'nda kaza yaptı.
Meydana gelen kazada, 3'ü ağır 13 polis yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumları ağır olan 3 polis, burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Bitlis Tatvan Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AFAD, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 507 personel ve 250 araç ile depremden etkilenen yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Deprem nedeniyle 3’ü önceki depremde ağır hasar almış olan toplam 4 yapı yıkılmıştır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankları Teslimat Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir yandan yeni projeleri, yeni savunma ürünlerini geliştirip devreye alırken; diğer yandan yeni tesislerimizin açılışını yapıyor, yerli ve millî araçlarımızı envanterimize katıyoruz.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kamboçya ve Tayland arasında imzalanan ortak bildiriyi memnuniyetle karşıladı.