Saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG’linin öldürüldüğünü duyurdu.
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamını bozmasına izin vermeyeceğiz. Bölgede her türlü tedbiri alan Kahraman Komandolarımız bir saldırı girişimini daha önleyerek 5 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir tırın üzerindeki konteynerin aracın üzerine düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'yin güneyindeki Süveyda şehrindeki şiddet olaylarına dikkat çekerek buradaki durumun yönetim tarafından yerel düzeyde diyalog yoluyla en kısa sürede sona erdirilmesini ve güvenliğin tesis edilmesini umduklarını bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İranlı mevkidaşı Aziz Nasirzade ile görüştü
İstanbul Pendik'teki İSKİ arıtma tesisinde yangın çıktı.