Sanayi bölgesinde işçinin kıyafeti alev aldı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Soğuktan korunmak için yakılan ateşe fazla yaklaşan işçinin kıyafeti tutuştu. Panikle yardım isteyen işçi, arkadaşlarının müdahalesiyle alevler söndürüldü.
Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir işçi, soğuktan korunmak için yakılan ateşe fazla yaklaşınca kıyafeti alev aldı.
Kıyafetinin tutuştuğunu fark eden işçi, panikle bağırarak arkadaşlarından yardım istedi.
Görüntülere yansıyan olayda, işçinin yardımına koşan bir arkadaşı müdahalede bulunarak, yönlendirme yaptı.
İşçi, hızla pantolonunu çıkararak yerdeki su birikintisinde alevleri söndürdü.
Hafif şekilde yaralanan işçinin elinde, yanık oluştuğu öğrenildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İstanbul’da Aydos Ormanı’nda çıkan yangın üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
Batman'da narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda bir adrese yapılan baskında, satışa hazır halde 3 kilo 750 gram skunk ele geçirilirken, bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaz sezonuna özel olarak 14 Temmuz–30 Eylül tarihleri arasında Ankara-Eskişehir ve Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hatlarında ek seferler düzenleneceğini duyurdu.
Batman'da pikniğe gittiği belirtilen bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 5 kişi yaralandı.