Şanlıurfa'da ekmek 7 lira oldu

Şanlıurfa Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından ekmeğin fiyatı 7 lira olarak belirlendi.
Şanlıurfa Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, ekmeğin bugün itibariyle 7 liraya satılacağını açıkladı.
Şanlıurfa'da Ağustos ayı itibarıyla ekmek fiyatı 6 liraya çıkarılmıştı.
09/01/2024 tarihli karara istinaden Somun (tüm çeşitler) 200 gram 7 TL, Tırnaklı Ekmek 170 gram 7 TL, Açık ( lavaş ) Ekmek 150 gram 7 TL, Suriye Ekmeği 350 gram 12 TL, Ev Ekmeği 1 kilogram 35 TL olarak belirlenmiştir.
Pişirme ücretleri ise çömlek pişirme 20 lira, tepsi pişirme 6 lira, patlıcan pişirme 1 şiş 3 lira ve biber pişirme 1 şiş 3 lira olarak belirlendi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan bir ilkokulda Filistin yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir öğretmenler vasıtasıyla Gazze'ye gönderilecek.
Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehri'ne serinlemek için giren Hacı Doğan (36), akıntıya kapılarak kayboldu.
Çanakkale'nin Merkez Kumkale mevkiinde Sağlık Bakanlığına ait bir botun batması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde bir kişiyi öldürdükleri gerekçesiyle aranan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.