Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Halfeti'de çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
Kavga öğle saatlerinde ilçenin Fıstıközü (Tısha) Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı mahallede ikamet eden Hakan B. (24) ile Ahmet G.’nin oğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre, kavgayı duyan Ahmet G. silahla ateş ederek Hakan B.'yi hedef aldı. Hakan B. hayatını kaybederken 5 kişinin de yaralandığı belirtildi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri gönderildi. Gözaltına alınan Ahmet G.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
AFAD, " Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ekipleri 507 personel ve 250 araç ile depremden etkilenen yerleşim alanlarında hasar tespit çalışmalarına devam etmektedir. Deprem nedeniyle 3’ü önceki depremde ağır hasar almış olan toplam 4 yapı yıkılmıştır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altay Tankları Teslimat Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Savunma sanayinde tam bağımsız Türkiye hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bir yandan yeni projeleri, yeni savunma ürünlerini geliştirip devreye alırken; diğer yandan yeni tesislerimizin açılışını yapıyor, yerli ve millî araçlarımızı envanterimize katıyoruz.” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Deprem bölgesindeki 28 baraj ve 38 göletimizde gerekli tüm teknik incelemeler yapılmış ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, Kamboçya ve Tayland arasında imzalanan ortak bildiriyi memnuniyetle karşıladı.