"SİHA'lar Filistinli direniş gruplarına verilsin"

HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın, işgalci Siyonist rejime sosyal medyadan tepki gösteren Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'a, üretilen SİHA'ların Filistin'deki direniş gruplarına verilmesini önerdi.
Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden işgalci siyonist rejimin Filistinlileri yönelik saldırı ve katliamlarına tepki gösterdi.
Bayraktar, azgın siyonist yerleşimcilerin yapılan zulmü kutlamasını gösteren bir videoyla birlikte "israil: Irkçı faşist terör devleti. Dünyanın başka neresinde, gündüz 16 çocuğu bombalarla katledip, gecesinde kutsal bir mabedin alevler içinde yanmasına dans edilir? Bu yaktığınız ateş ancak size döner. Allah adildir, mutlak hüküm sahibidir." paylaşımında bulundu.
Bu paylaşımdaki video yaklaşık 500 bin izlenirken binlerce yorum yapıldı, on binlerce kez paylaşıldı.
Yorumların çoğunda kullanıcıların, Baykar Savunma'nın ürettiği Silahlı İnsansız Hava Araçlarını (SİHA), Filistin'in hizmetine sunma önerisi dikkat çekti.
Bu öneriyi sunanlarda biri de HÜDA PAR İl Başkanı Avukat Rasim Saygın oldu.
Saygın, Bayraktar'ın paylaşımını alıntılayıp paylaşarak "SİHA'ları direniş gruplarına vermeyi düşünür müsünüz? Onlar ümmetin silahı, siz de ümmetin onurlu bir evladısınız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
SİHA'ları direniş gruplarına vermeyi düşünür müsünüz.
— Rasim SAYGIN (@RasimSaygin) May 11, 2021
Onlar ümmetin SİLAHI, siz de ümmetin onurlu bir evladısınız. https://t.co/X8KdrUvjBQ
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö