Siirt’te yola tuzaklanmış el yapımı patlayıcı imha edildi
Pervari ilçesi kırsalında PKK’ye yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında menfeze tuzaklandığı tespit edilen uzaktan kumandalı patlayıcı madde, kontrollü bir şekilde imha edildi.
Valilikten yapılan açıklamada, "Siirt İl Jandarma Komutanlığınca; İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Siirt ili Pervari İlçesi Doğan Köyü kırsalında icra edilen operasyon kapsamında, 27 Mayıs 2020 günü bölücü terör örgütü (BTÖ) mensuplarınca güzergahta bulunan yoldaki menfez üzerine yerleştirilen 2 adet uzaktan komutalı mayın/EYP bulunarak PAMİT ve METİ timlerince kontrollü olarak yerinde imha edilmiştir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR tarafından Şanlıurfa'da 2 Ekim'de “Uluslararası Selahaddin ve Kudüs Paneli” düzenlenecek. Panele HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu da katılacak.
Azerbaycan'da yürürlüğe giren yeni düzenleme kapsamında başörtülü öğrenciler okullara alınmadı; öğrenciler gözyaşlarıyla geri döndü. Yaşanan görüntüler, Türkiye'deki 28 Şubat sürecini akıllara getirdi.
Dini değerlere yönelik alaycı ifadeleriyle büyük tepki çeken sözde komedyen Deniz Göktaş'ın salıverilmesine hükmedildi.
Lübnan Hizbullahı'nın simge ismi Hasan Nasrallah'ın, işgalci siyonist rejim tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit olmasının üzerinden iki yıl geçti.