Siirt’te silahlı saldırı: 1 yaralı
Siirt'te kahvehane çıkışı silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı.
Siirt’in Bahçelievler Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi tarafından, kahve çıkışı silahlı saldırıya uğrayan 75 yaşındaki Beşir Erkoyuncu ağır yaralandı.
Silahlı saldırı 23.45 sıralarında İsa Musa Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kahvehaneden kalkıp evine gittiği sırada yoldan geçen beyaz bir otomobilin içinden Beşir Erkoyuncu'ya ateş edildi.
Kurşunun başına isabet ettiği yaşlı adam ağır yaralanırken, saldırgan otomobili ile olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan ve İnönü Mahallesi eski muhtarı olduğu öğrenilen Erkoyuncu'nun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Saldırının hangi sebepten dolayı gerçekleştiği hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılamazken, Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olaydan yaklaşık bir saat sonra saldırganın teslim olduğu bilgisine ulaşıldı. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Lübnan Hizbullahı'nın simge ismi Hasan Nasrallah'ın, işgalci siyonist rejim tarafından düzenlenen suikast sonucu şehit olmasının üzerinden iki yıl geçti.
Sosyal medya hesabından "Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek." paylaşımı yapan Ali Tarakcı hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltı işlemi gerçekleştirildi. Tarakcı'nın adresinde arama yapılarak dijital materyallerine el konuldu.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 11 öğrencinin yaralandığı okul önündeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen H.O. ile aile fertlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Türkiye, siyonist rejimin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik ifadelerini reddederek, Gazze'deki saldırılar ve bölgedeki politikalarının propaganda yoluyla gizlenemeyeceğini bildirdi.