Siverek'te kaybolan çocukları arama çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünden bu yana kaybolan çocukları arama çalışmaları devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün karne aldıktan sonra ortadan kaybolan çocukları arama çalışmaları devam ediyor.
Şanlıurfa'daki kayıp kardeşlerden haber alınamıyor
AFAD ve İHH ekipleri dün saat 09.00’dan bu yana haber alınamayan Bünyamin (10) ve Medine Baturalp (14) isimli kardeşleri arama çalışması başlattı. Bir görgü tanığının çocukları Ediz Mahallesi yakınlarında gördüğünü söylemesi üzerine çalışmalar, Siverek- Hilvan arasında yoğunlaştı.
Hatırlanacağı üzere, Yunus Emre Ortaokuluna karnelerini almak üzere giden Bünyamin ve Medine Baturalp kardeşler, karnelerini aldıktan sonra ortadan kayboldu. Karnelerinde zayıf bulunan kardeşlerin ailesinden korktuğu için evden kaçtıkları iddia ediliyor.
Kayıp kardeşleri arama çalışmaları yaklaşık 30 saattir devam ediyor. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Milli Savunma Bakanlığı, 2022'de girdiği çatışma sonucu hayatını kaybeden bir askerin naaşını arama faaliyetleri kapsamında 19 askerin bir mağarada metan gazından etkilendiğini, 5'inin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini bildirdi.
İletişim Başkanlığı, yılbaşından itibaren çıkan yangınların yüzde 25’inin sadece son 10 günde meydana geldiğine dikkat çekti.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ""Bütün siyasi varlığımızla Cumhurbaşkanımıza dönük hadsiz bir dil kullananların karşısında duracağımızdan ve bunlara hadlerini hatırlatacağımızdan kimse kuşku duymasın." dedi.
Batman'da akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.