Siverek'te kaybolan çocukları arama çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünden bu yana kaybolan çocukları arama çalışmaları devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dün karne aldıktan sonra ortadan kaybolan çocukları arama çalışmaları devam ediyor.
Şanlıurfa'daki kayıp kardeşlerden haber alınamıyor
AFAD ve İHH ekipleri dün saat 09.00’dan bu yana haber alınamayan Bünyamin (10) ve Medine Baturalp (14) isimli kardeşleri arama çalışması başlattı. Bir görgü tanığının çocukları Ediz Mahallesi yakınlarında gördüğünü söylemesi üzerine çalışmalar, Siverek- Hilvan arasında yoğunlaştı.
Hatırlanacağı üzere, Yunus Emre Ortaokuluna karnelerini almak üzere giden Bünyamin ve Medine Baturalp kardeşler, karnelerini aldıktan sonra ortadan kayboldu. Karnelerinde zayıf bulunan kardeşlerin ailesinden korktuğu için evden kaçtıkları iddia ediliyor.
Kayıp kardeşleri arama çalışmaları yaklaşık 30 saattir devam ediyor. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö