Solhan’da ulaşıma iki yeni otobüs
Solhan Belediyesi, ilçe içi ulaşımda kullanılmak üzere toplam 105 yolcu kapasiteli 2 yeni şehir içi otobüsü hizmete aldı.
Solhan’da vatandaşlara sunulan ulaşım hizmetlerinin daha güvenli, konforlu ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla belediyenin araç filosu güçlendirildi.
Hizmete alınan iki yeni şehir içi otobüsle birlikte ilçedeki toplu taşıma hizmetlerinde kapasitenin artırılması ve vatandaşların daha modern araçlarla ulaşım sağlaması hedefleniyor.
Solhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçenin ulaşım altyapısına katkı sunacak yeni araçların vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulunularak, çalışmaların ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir yapıya kavuşması amacıyla sürdürüleceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde faaliyet dışı olan akaryakıt istasyonunda çıkan yangında alevler bahçedeki akaryakıt tanklarına sıçradı. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için eylül ayına ilişkin 2 milyar 186 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini hesaplara yatırdık." dedi
Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 11. Kadın Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması Türkiye Finali, Karaman'da gerçekleştirildi.