Suriye'den Kilis'e roket atıldı

Suriye'den atılan roket Kilis'te bir pazar yerine düştü, yaralıların olduğu bildiriliyor.
Kilis kent merkezinde bulunan pazar yerine Suriye'den atılan katyuşa roketatar mermisi düştü. Olayda ilk belirlemelere 5'i çocuk 6 Suriyeli yaralandı.
Patlamanın meydana geldiği ve yaralıların bulunduğu bölgeye sağlık ve kurtarma ekipleri gönderildi.
Polis, bölgede güvenlik koridoru oluşturarak halkı uzaklaştırıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hazreti Muhammed ve Hazreti Musa'yı karikatür çizimle hedef alarak hakaret eden Leman Dergisi Yazı İşleri Müdürü Aslan Özdemir, uçakta gözaltına alındı.
Ankara il genelinde 15 Temmuz 2025 tarihine kadar beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının 38 derece civarında olacağı tahmin ediyor.
HÜDA PAR İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı Srebrenitsa Soykırımı’nın yıldönümünde bir mesaj yayımladı.
PKK'nın silah bırakması kapsamında ilk aşama olarak bir grup örgüt elemanının Irak’ın Süleymaniye kentinde silahlarını ateşe verdiği bildirildi.