TCDD'den Trakya'da bazı bölgesel tren seferlerine geçici düzenleme
Trakya'da devam eden hızlı tren hattı çalışmaları nedeniyle bazı bölgesel tren seferleri yarın geçici olarak işletilmeyecek.
TCDD Taşımacılığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, düzenleme kapsamında yarından itibaren Edirne'den saat 08.50'de Halkalı'ya, Halkalı'dan saat 18.05'te Edirne'ye, Halkalı'dan saat 10.50'de Uzunköprü'ye ve Uzunköprü'den saat 17.00'de Halkalı'ya hareket eden bölgesel tren seferleri geçici olarak işletilmeyecek.
Uzunköprü yönünde seyahat edecek yolcular için Pehlivanköy-Uzunköprü arasında karşılıklı bağlantı trenleri işletilecek.
Yolcular, Pehlivanköy İstasyonu'nda Edirne-Halkalı Bölgesel Trenlerine aktarma yaparak seyahatlerine devam edebilecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde tır ile fındık işçilerini taşıyan tarım aracının çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) tarafından düzenlenecek 11'inci Alimler Buluşması, 10-11 Ekim'de "Davette Yöntem ve Yeni Arayışlar" temasıyla Diyarbakır'da yapılacak.
Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı.