Tekirdağ'da denize girmek 2 gün yasaklandı
Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki tüm plajlarda bugün ve yarın denize girilmesine izin verilmeyecek.
Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, hava ve deniz koşullarının olumsuz seyretmesi nedeniyle Saray ilçesindeki tüm plajlarda iki gün süreyle denize giriş yasağı uygulanacağı bildirildi.
Açıklamaya göre, yasak bugün ve yarın geçerli olacak.
Vatandaşlardan alınan karara uymaları istenirken, jandarma ekiplerinin plajlarda denetim gerçekleştireceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, 6 Eylül'de gerçekleştirilen KPSS'nin ardından yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamada bulundu. ÖSYM'ye şeffaf bilgilendirme çağrısı yapan Polat, ulaşım sorunları üzerinden Şanlıurfa ve Harran'a yönelik yapılan paylaşımlara tepki gösterirken, sınav günü yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle yerel kurumları da eleştirdi.
Tunceli’de kuyumcuları hedef alarak 152 bin lira dolandırdığı belirtilen 2 şüpheli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İl Müftülüğü Külliyesi'nin mevcut durumu, Türkiye Diyanet Vakfı'nın kentte yürüttüğü çalışmalar, sosyal yardım faaliyetleri ve planlanan projeler değerlendirildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, büyükbaş hayvancılığın desteklenmesine yönelik yeni düzenlemeyle buzağı ve malak temel destek tutarlarını artırırken, bazı üretim yöntemlerine ilave destek getirdi.