Tiner ile sobayı yakmaya çalışan çocuk yanarak hayatını kaybetti
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sobayı tiner ile yakmaya çalışan çocuk, sobanın alev alması sonucu yanarak öldü.
Olay Çınar ilçe merkezi Gazi Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre mobilya dükkanında sobayı tiner ile yakmaya çalışan D. G. (10) sobanın patlaması sonucu feci şekilde yanarak can verdi.
Olay yerine ambulans, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, olay ile soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Sosyal medya hesabından "Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek." paylaşımı yapan Ali Tarakcı hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltı işlemi gerçekleştirildi. Tarakcı'nın adresinde arama yapılarak dijital materyallerine el konuldu.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 11 öğrencinin yaralandığı okul önündeki silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen H.O. ile aile fertlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Türkiye, siyonist rejimin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun BM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye'ye yönelik ifadelerini reddederek, Gazze'deki saldırılar ve bölgedeki politikalarının propaganda yoluyla gizlenemeyeceğini bildirdi.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Manisa'da yaralanan 11 öğrenciden 3'ünün yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü, 1 öğrencinin taburcu edildiğini, diğer 7 öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.