TIR dorsesinde 84 bin kaçak sigara paketi bulundu

Gaziantep’te şüphe üzerine durdurulan bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan bir TIR'da yapılan aramada dorsesinde 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR sürücüsü ise gözaltına alındı.
Kentin girişinde kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yaptı.
Edinilen bilgilere göre, dün gece geç saatlerde de durumundan şüphelenilen ve plakası ise açıklanmayan bir TIR durduruldu. Sürücü M.Ş'nin tedirginliğinden şüphelenen ekipler, TIR'da detaylı arama yapmak için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesine götürdü. Burada yapılan aramada TIR'da 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Sigaralara el konulurken, TIR sürücüsü M.Ş ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanlığı, Gazze’de ateşkesin sağlanması için başta BM Güvenlik Konseyi olmak üzere uluslararası toplumun sorumluluklarını yerine getirmesinin elzem olduğunu vurguladı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aşırı hız yapan sürücüyü uyardığı için, çocukların önünde bir babanın darp edilmesine ilişkin sürücü hakkında gözaltı kararı verildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işgal rejiminin saldırısı dolayısıyla toplanan Katar'daki zirvede, işgalci rejimin güçlü bir tepki ve yaptırımla muhatap olmadan kısa vadede durmayacağını belirterek, "Artık bazı alanlarda kendi kendine yeter seviyeye ulaşmamız şarttır. Bunların başında caydırıcı bir savunma sanayi ve kalkınma geliyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.Ö