TIR dorsesinde 84 bin kaçak sigara paketi bulundu
Gaziantep’te şüphe üzerine durdurulan bir TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Gaziantep'te şüphe üzerine durdurulan bir TIR'da yapılan aramada dorsesinde 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. TIR sürücüsü ise gözaltına alındı.
Kentin girişinde kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yaptı.
Edinilen bilgilere göre, dün gece geç saatlerde de durumundan şüphelenilen ve plakası ise açıklanmayan bir TIR durduruldu. Sürücü M.Ş'nin tedirginliğinden şüphelenen ekipler, TIR'da detaylı arama yapmak için Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesine götürdü. Burada yapılan aramada TIR'da 84 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Sigaralara el konulurken, TIR sürücüsü M.Ş ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Katar, işgalci rejim ile Somaliland bölgesi arasında karşılıklı tanıma yönünde yapılan açıklamayı kesin bir dille reddetti.
İşgal basınına yansıyan bir rapora göre, Türkiye'nin Suriye'de attığı yeni askeri adımlar, siyonist rejimin hava saldırıları için kullandığı alanı daraltabilir. Radar konuşlandırmalarının bölgesel etkiler doğurabileceği belirtiliyor.
Ağustos ayı, Türkiye'de güvenlik ve sosyal politikaları öne çıkaran iç gelişmeler ile Filistin'de şiddetlenen insani dram ve bölgesel-diplomatik hareketliliğin iç içe geçtiği bir dönem oldu.
Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali el-Haddad'ı taşıyan uçağın kara kutu incelemesini Almanya teknik yetersizlik gerekçesiyle kabul etmedi. Türkiye ve Libya, sürecin tarafsız bir ülkede yürütülmesi konusunda İngiltere üzerinde uzlaştı.