Umut Kervanı'ndan Gebze'de çocuklara bayramlık desteği

Umut Kervanı Gebze Temsilciliğinden yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık desteği verildi.
Umut Kervanı Gebze Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.
Hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, 60 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayramlık kıyafet temin edilerek ihtiyaçları giderildi.
Yetkililer, yapılan yardımların çocukların bayramı daha mutlu geçirmelerine katkı sağladığını belirterek, destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.
Umut Kervanı Gebze Temsilciliği, bundan sonraki süreçte de ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde 3-6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Bingöl'ün Genç ilçesinde Yetimler Vakfı, hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında yetim ve muhtaç ailelere çeşitli yardımlarda bulundu.
Metro İstanbul, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın yeniden hizmete girdiğini duyurdu.
Bingöl’de aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 80 firarinin yakalandığı belirtildi.