Yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Elazığ'ın Palu ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi.
Palu ilçesi, Karasalkım (Alkatyan) köyünde, Kenan Kalkanoğlu`na ait evde çıkan yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 14.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Kenan Kalkanoğlu`na ait evde yangın çıktı.
Evden dumanların yükseldiğini gören köy sakinleri, yangına müdahale ederek itfaiye ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen itfaiye, köylülerin yardımıyla yangını söndürdü. Olay yerine gelen Aksa Elektrik görevlileri de güvenlik için evin elektriğini kesti.
Yangın sonrası ev tamamıyla kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen Jandarma soruşturma başlattı. (Murat Polat – İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’de 1 Eylül’de başlayan yeni av sezonuyla birlikte balık tezgâhlarında hareketlilik yaşanıyor. Sardalya ve hamsinin kilogramı yaklaşık 150 TL’den, palamut ise büyüklüğüne göre 100 ila 150 TL arasında satışa sunuluyor.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.