Ağrı'da etkili kar nedeniyle okullar tatil edildi

Ağrı Merkez ve 5 ilçede tüm okullar, Doğubayazıt’a Bağlı köyler ve taşımalı okullar yoğun kar yağışı nedeni ile yarın (Pazartesi) için tatil edildi.
Ağrı Valiliği tarafından konu hakkında yapılan basın açıklamasında, "İlimiz merkezi ve ilçelerindeki yoğun kar yağışı nedeniyle, Ağrı Merkez, Diyadin, Patnos, Tutak, Hamur ve Taşlıçay ilçe merkezleri ile köylerindeki bütün okullar, 23 Mart Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmiştir. " denildi.
Yapılan açıklamanın devamında,"Doğubayazıt ilçe merkezindeki okullar hariç, taşımalı okullar ile köy okulları ,23 Mart Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmiştir. Eleşkirt İlçe merkezi ve köylerinde ise, kar tatili kararı alınmamıştır. " ifadeleri yer aldı.
Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamilelere de bir günlük idari izin verildiği duyuruldu. ( İLKHA )
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
FETÖ'nün 9 yıl önceki darbe girişimi sırasında okunarak Müslümanlara büyük moral kaynağı olan selalar, saat 00.13 itibarıyla Türkiye genelindeki 90 bin camide aynı anda yeniden okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Programı’nda yaptığı konuşmada, “FETÖ ile mücadelemiz hız kesmeden, aynı kararlılıkla devam edecek. Burada toprağa düşen kahramanların kanını asla yerde bırakmayacağız. Devletine ihanet edenler, milletine kurşun sıkanlar, ruhunu 1 dolara satan alçaklar bunun bedelini mutlaka ödeyecekler.” dedi.
Batman Valiliği tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin 9. yıl dönümünde Atatürk Parkı’nda düzenlenen anma programında; Kur'an tilaveti, sergi açılışı, ödül töreni ve mehteran gösterisi gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu tespit edilen yurt dışındaki üniversiteleri tanımama ve bu okullardan mezun olanlara denklik vermeme uygulaması kapsamında 41 üniversitenin kara listede bulunduğunu duyurdu.