Aile içi tartışma kanlı bitti: Bir ölü

Siirt’te ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmada Veysel İşcan, eniştesi Seyithan Kızılkan’ı tabanca ile vurarak öldürdü.
Siirt merkez Bahçelievler Mahallesi, Şeyh Muhittin Caddesi'nde aynı apartmanda oturdukları öğrenilen Veysel İşcan, eniştesi Seyithan Kızılkan’ı tabanca ile vurarak öldürdü.
Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 03.00 sıralarında Siirt Merkez Bahçelievler Mahallesi, Şeyh Muhittin Caddesi'nde meydana geldi.
Aynı apartmanda oturan Veysel İşcan (31) ile eniştesi Seyithan Kızılkan (35) arasında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki silahı çıkaran İşcan, eniştesi Kızılkan’ın başına bir el ateş ederek öldürdü.
Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Kızılkan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Siirt Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Kızılkan'ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.
Olaydan sonra gözaltına alınan İşcan'ın sorgusu sürerken, hayatını kaybeden Kızılkan, aile mezarlığına defnedildi. (Murat Orhan-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Osman Teyfur, Gazze'deki vahşetin İslam ümmetinin dağınıklığının bir sonucu olduğunu belirterek, Müslümanların mezhep ve görüş ayrılıklarını bir kenara bırakıp, siyonist zulme karşı ortak direniş göstermesi gerektiğini vurguladı.
Ankara Kocatepe Camii'nden Mısır Büyükelçiliğine yürüyen Ankaralılar, Refah sınır kapısının açılması ve Gazze’ye yönelik soykırımın sona ermesi çağrısında bulundu.
Küresel Gazze Yürüyüşü kapsamında Mısır’da bulunan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, kolluk kuvvetlerinin, Gazze destekçilerine yönelik saldırısında başından yaralandı.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, işgalci rejimin, İran’a yönelik saldırılarına ilişkin, “Ortadoğu’da ayağı yere basan tek ülke şu an Türkiye ve dolayısıyla sıra Türkiye’ye gelecektir. Bütün strateji ve politikalarımızın buna göre dizayn edilmesi gerekiyor.” dedi.