Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'na tepki: Tam bir emek hırsızlığı

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu "16 milyar saatlik çalışmayı 16 saniyelik bir tweet ile çalamazsınız" dedi.
Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunun maliyeti belediye tarafından karşılandı" sözlerine tepki gösterdi.
Bakan Karaismailoğlu, "Bu tweetin karşılığı tam bir emek hırsızlığıdır. 16 milyar saatlik insan emeğinin hırsızlığıdır. Siz akşam keyif yaparken 16 saniyelik tweetle arkadaşlarımızın emeğini çalamazsınız. Cevap vermeye değmez." dedi.
Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 4 milyar 400 milyon liralık maliyetinin bakanlıkça karşılandığını söyledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, Meclis’te yaptığı konuşmada, İran’a yönelik saldırıları kınayarak İran ve Lübnan’da yaşanan gelişmelerin tüm bölge ülkeleri için uyarı niteliği taşıdığını belirtti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığının işgalci rejimin saldırganlığıyla başlayan ve derinleşen, İran’la çatışmalı sürece karşı karar konusunda tezkeresi kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Bakanlık koruması altındaki 5 çocuk intihara kalkıştı” haberi doğru değildir; aksi yönde sosyal medyaya yansıyan evrak; adli bir kanaati değil, adli bir süreci ifade etmektedir." dedi.