Balık tutmak için girdiği suda kayboldu
Balık tutmak için Batman Çayı'na giren bir genç, kayıplara karıştı.
Batman merkeze bağlı Bıçakçı (Kerikê) köyünde 19 yaşındaki genç, balık tutmak için girdiği Batman Çayı'nda kayboldu.
Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, ikindi saatlerinde merkeze bağlı Bıçakçı köyünde Batman Çayı'na giren Süleyman Çelik, balık tutmak için suya girdi. Çelik, bir müddet sonra sudan kayboldu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine giden AFAD ile Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Dalgıç Ekipleri, suda kaybolan Çelik'i bulmak için çalışma başlattı. Olay yerinde sağlık ekipleri de hazır bulundu.
Çelik'i arama çalışmaları sürüyor. (Mehmet Sait Çelik -İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar Mahallesi'nde sefer halinde bariyere çarpması sonucu çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
Karapınar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasında resmi plaka bedeli dışında 150 TL ek ücret alındığı iddiasıyla açılan davada, iki sanık hakkında görevi kötüye kullanma suçundan 5 ay hapis cezası verildi.
Konya’da yerli gazlı içeceklerin satışını yapan Cafer İrkin, boykot edilen ürünlerin yerli alternatifinin bulunduğunu belirterek, bu ürünlerin kalite açısından da boykot edilen ürünlerden daha iyi olduğunu belirtti. İlkin, bazı yerli ürünlerin 80-90 yıllık geçmişe sahip olduğunu ve hâlâ üretiminin sürdüğünü söyledi.
Okul ve üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala artan trafik yoğunluğuna dikkat çeken sürücü kursu işletmecisi ve uzman sürüş eğitmeni İlhan Taşkın, sürücülerin özellikle yoğun saatlerde trafiğe çıkmamaları, yolculuklarını önceden planlamaları, dinlenerek araç kullanmaları ve araç bakımlarını ihmal etmemeleri gerektiğini söyledi.